Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΞΥΛΙΝΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ

H “Αφοι Κοντογεώργου ΟΕ» ιδρύθηκε το 1976 από τον Κωνσταντίνο και Βασίλη Κοντογεώργο. Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας ήταν γενικές ξυλουργικές εργασίες με εξειδίκευση σε έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και απαιτητικού σχεδιασμού.

Το 1998 η εταιρία εξειδικεύτηκε στην παραγωγή ξύλινων πορτών επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Η συνεχής ανοδική πορεία που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, μας επέτρεψε το 2001 να μεταφέρουμε την παραγωγική μας δραστηριότητα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Αυλώνα Αττικής και να εκσυγχρονίσουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η μετεγκατάσταση της γραμμής παραγωγής, μας επέτρεψε να προχωρήσουμε στην παραγωγή νέων προϊόντων, όπως τα λυόμενα κουτιά κουζίνας και ντουλάπας, τα πορτάκια κουζίνας και ντουλάπας από μελαμίνη ή βακελίτη, οι πάγκοι εργασίας και τα ολοκληρωμένα συστήματα κουζίνας. Τέλος, το 2011 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την απόκτηση της εταιρίας από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κοντογεώργου και την συνταξιοδότηση των παλαιότερων μελών.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να καταστούμε ένας «ολοκληρωμένος συνεργάτης» για τους πελάτες μας στον τομέα των ημιέτοιμων προϊοντων ξύλου, παρέχοντας καινοτομικά & υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία θα προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας και θα προσφέρονται με χαμηλό «συνολικό κόστος».

Το σήμα μας

Στο σήμα μας αναγράφεται η λέξη «carve», η οποία μεταφραζόμενη σημαίνει κόβω, λυγίζω, διαμορφώνω και στην ουσία ορίζει την επιθυμία μας να φτιάχνουμε προϊόντα χρησιμοποιώντας την τεχνική του ξύλου που έιναι χρήσιμα, αξιόπιστα και όμορφα αισθητικά.

Το μήνυμά μας «ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ»

Με τη φράση «Δείτε το συνολικά» θέλουμε να επικοινωνήσουμε τη νοοτροπία μας για συνολική αξιολόγηση ενός προϊόντος που αγοράζουμε ή πουλάμε. Η αξία ή το κόστος ενός προϊόντος για εμάς δεν είναι μόνο θέμα «κόστους αγοράς», αλλά μια γενικότερη αξιολόγηση που συνυπολογίζει την ποιότητα του προϊόντος, τον τρόπο διάθεσής του, τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και την τιμή κτήσης.